Over

De Voetenfee uit Oostenrijk

Ik ben een Hartenopener Bruggenbouwer en Bemiddelaar

Geboren en opgegroeid in de “Tiroler” bergen en woon nu aan de zee in Oostende. Iedereen vraagt mij op ik de bergen niet mis, natuurlijk doe ik dat, en ga ook regelmatig op bezoek bij mijn familie. Maar ik hou ook van de zee en zo heb ik ze beide. Metaforisch gezien is de sneeuw in de bergen gesmolten en in de zee terecht gekomen…

Pas vanaf mijn veertigste ben ik in de wereld van de gezondheidszorg terecht gekomen. Ik starte met een cursus Voetreflexologie, en dit was het begin van een reeks opleidingen, workshops, lezingen enz. tot op de dag van vandaag. Ik volgde de 4 jarige opleiding als Gezondheidstherapeut aan de europese academie in Antwerpen, en ben lid van de VGB Gezondheidsbegeleiders.

Ik had een praktijk in Antwerpen als Gezondheidsbegeleider, en ben eind 2015 naar Oostende verhuisd en waar ik er op zelfstandige basis als “Voetenfee uit Oostenrijk” ben gestart.  Ik verplaats me nu naar instellingen, zorghotels, groepspraktijken,  om mijn missie en passie van het “Vergissmeinnicht” uit te dragen. 

11

Deze “Vergissmeinnicht” Bloem is steeds mijn lievelingsbloem geweest en staat ook symbool voor: vergeet jou eigen niet, vergeet jou voeten niet…. of denk vaker aan jou eigen, denk aan jou voetjes die jou door het leven dragen en met jou wandelen, dansen, springen, skiien, schaatsen,..

Via reflexpunten/reflexzones op de voeten kan je heel het lichaam stimuleren, activeren, vitaliseren en ontspannen.

4

Ik heb van al mijn verschillende voetmassages een “Voetenmassage Symfonie” gemaakt, die ik bij iedereen individueel naar zijn noden toepas/ bespeel en dit met natuurlijke massage olie of zalven uit Oostenrijk. Heel belangrijk tijdens de “Voetenmassage Symfonie” is ook de warme babbel, en tijd nemen als er nood is aan een persoonlijk gesprek, een “luisterend” oor zijn. Regelmatig een “Voetenmassage Symfonie” ondergaan werkt preventief, en ondersteunend.

(voor meer uitleg https://voetenfee.wordpress.com/)

De naam “Voetenfee” heb ik van de tevreden klanten gekregen!


Heb je interesse in een “Voetenmassage Symfonie”  

Maak een afspraak op 

0498 85 14 29

of laat hier een bericht achter op mijn site van de Voetenfee uit Oostenrijk.


cadeaubon voorbeeld

Geschenk idee ???

Een Voetmassagesymfonie cadeaubon.


De Voetenmassage Symfonie werkt preventief en ondersteunend, maar vervangt geen enkele medische behandeling.